Η ONLY είναι ένα κορυφαίο γυναίκειο casual fashion brand, το οποίο διαθέτει επίσης μια εξαιρετική συλλογή jeans. Με απόλυτη τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία στον τομέα της λιανικής και της χονδρικής, προμηθεύει με τα προϊόντα της πάνω από 4.500 καταστήματα, παγκοσμίως. 

Κάθε γυναίκα που επιλέγει την ONLY δείχνει υπέροχη, χωρίς προσπάθεια. Η μόδα είναι το πάθος της και ο τρόπος να εκφράζεται δημιουργικά, καθώς πειραματίζεται με διαφορετικά looks. Αυτό που την καθορίζει δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο στυλ, αλλά η παιχνιδιάρικη στάση της απέναντι στη ζωή και τη μόδα. Και η αγάπη της για το denim, φυσικά!

ONLY BLUE DENIM

Εδώ και δύο δεκαετίες, στον πυρήνα της ONLY βρίσκεται το denim. Με αυτό έκανε τα πρώτα της βήματα και αυτό την καθιέρωσε στον χώρο της μόδας, ως ένα από τα κορυφαία brands στη σχεδίαση και την παραγωγή jeans. Με την υψηλή τους ποιότητα και την ευρεία τους γκάμα, τα jeans της Only χαρακτηρίζονται από μεγάλη αντοχή και ποικιλία, για κάθε στυλ και ύφος. Από σκισμένα rock ´n´ roll, μέχρι ρομαντικά light blue και high waist skinny fit, τα jeans της ONLY έχουν γίνει το απόλυτο must στην γκαρνταρόμπα κάθε νέας γυναίκας.

Social

Γίνε μέλος στο Instagram και ανακάλυψε τις τελευταίες τάσεις της μόδας.