ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η BESTSELLER είναι μια πολυεθνική εταιρεία με έδρα τη Δανία που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας. Έχοντας στο portfolio της περισσότερα από 20 διαφορετικά fashion brands διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ σε γυναίκες, άντρες, εφήβους και παιδιά.

BRANDS
JACK & JONES, JUNAROSE, JACQUELINE DE YONG, MAMALICIOUS, NAME IT, NOISY MAY, OBJECT COLLECTORS ITEM, ONLY, ONLY & SONS, PIECES, SELECTED, VERO MODA, VILA CLOTHES ,Y.A.S είναι μόνο κάποια από τα brands του ομίλου της BESTSELLER.  

ΑΓΟΡΕΣ
Τα brands και τα προϊόντα της BESTSELLER είναι διαθέσιμα online, καθώς και σε περισσότερα από 2.600 καταστήματα της αλυσίδας και σε 15.000 πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και την Ινδία. Το BESTSELLER Fashion Group China είναι ανεξάρτητη εταιρεία που σχεδιάζει τις δικές της συλλογές για περισσότερα από 7.000 καταστήματα στην Κίνα.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Η BESTSELLER αγωνίζεται για τη βιώσιμη ανάπτυξη της βιομηχανίας της μόδας. Συνεργάζεται με προμηθευτές που ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές και εμπνέει τους πελάτες της να κάνουν πιο συνειδητές επιλογές, με την παροχή πιο βιώσιμων προϊόντων. Οι επιλεγμένοι προμηθευτές της βρίσκονται κυρίως στην Κίνα, την Ινδία, το Μπανγκλαντές, την Τουρκία και την Ιταλία.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Η BESTSELLER ανήκει 100% στον όμιλο Holch Povlsen με Διευθύνοντα Σύμβουλο τον Anders Holch Povlsen, ενώ η BESTSELLER Fashion Group China είναι μία ανεξάρτητη εταιρεία που ανήκει εν μέρει στον όμιλο Holch Povlsen.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Με περισσότερους από 17.000 αφοσιωμένους εργαζόμενους σε όλον τον κόσμο, οι διαφορετικές κουλτούρες αποτελούν για την BESTSELLER ένα ισχυρό πλεονέκτημα που προωθεί την ποιότητα, τα θετικά αποτελέσματα και τις ισχυρές αξίες.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
«Ένας Κόσμος, Μία Φιλοσοφία, Μία Οικογένεια». Αυτό είναι το μότο της εταιρικής κουλτούρας της BESTSELLER.

ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΜΑΡΚΕΣ, Η BESTSELLER ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΝΔΡΕΣ, ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.