Η SELECTED είναι ένα unisex brand από τη Σκανδιναβία που προσφέρει μοναδικά ρούχα με διεθνή αύρα στους λάτρεις της μόδας και του στυλ. Ακολουθώντας τις κορυφαίες τάσεις της εποχής, έχει καθιερωθεί ως μια δυνατή, αυθεντική μάρκα με μίνιμαλ χαρακτήρα που εστιάζει στην ποιότητα.

Η SELECTED FEMME χαρακτηρίζεται από τη γνώριμη κομψότητα της σκανδιναβικής αισθητικής. Όλες οι συλλογές της εμπνέονται από εμβληματικές γυναίκες του παρελθόντος, συνδυάζοντας παράλληλα την τελευταία λέξη της μόδας. Αναμιγνύοντας το κλασικό στυλ με τις τάσεις της υψηλής ραπτικής, δημιουργεί εκλεπτυσμένα κομμάτια με εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Με καθαρές, απλές, θηλυκές, αλλά και τολμηρές γραμμές, η SELECTED FEMME δημιουργεί διαχρονικά looks που κρατούν για πάντα.

Η SELECTED HOMME είναι η επιτομή του καλού γούστου που εκφράζει το μοντέρνο menswear. Σχεδιάστηκε για τον σύγχρονο άνδρα που αγαπά το στυλ και ξέρει να το υποστηρίζει.  Απευθύνεται σε εκείνον που παίζει το mix’n’ match στα δάχτυλα, συνδυάζοντας τα ρούχα που ήδη έχει στην γκαρνταρόμπα του, με τα νέα που μόλις απέκτησε, δημιουργώντας το δικό του χαρακτηριστικό και υπέροχο look. Εξάλλου, για τον άνδρα SELECTED HOMME, η υψηλή ποιότητα και η σημασία στη λεπτομέρεια είναι που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.