Η JJXX ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια της Jack & Jones και βασίζεται στις ίδιες αρχές που εκείνη υιοθετεί εδώ και 30 χρόνια. Ποιότητα, έμπνευση και ο στόχος να κάνει το απλό και το κοινότυπο, ενδιαφέρον και μοναδικό. Έτσι δημιουργούμε μοναδικές συλλογές γεμάτες χρώμα, δύναμη, στυλ και άνεση για αγόρια και τώρα για κορίτσια. Η ονομασία του brand προέρχεται από τη γέννησή του το έτος 2020, δηλαδή τη Generation X, ενώ υποδηλώνει το θηλυκό γένος και αντιπροσωπεύει το άγνωστο Χ, το καινούριο, το μέλλον που δεν έχει έρθει ακόμα και τις αμέτρητες δυνατότητες, που αυτό υπόσχεται!


Η JJXX ήρθε να ανατρέψει όσα ξέραμε για τα fashion brands καθώς δεν είναι απλά μία ακόμα μάρκα ρούχων για κορίτσια, αλλά το denim μανιφέστο τους, για να διεκδικήσουν με δυναμισμό αυτό που ακριβώς θέλουν. Χωρίς περιορισμούς, με ανεξαρτησία, κοινωνικότητα, αυτοπεποίθηση, ελευθερία. Μέσα από τη σειρά των jeans και την ευρεία ποικιλία των υπόλοιπων προϊόντων της, η JJXX υποστηρίζει τα κορίτσια που θέλουν να αισθάνονται άνετα και ταυτόχρονα κομψά όλη μέρα. Στη συλλογή υπάρχουν πολλά πλεκτά, φορέματα, φούτερ, μπλούζες, φούστες, παντελόνια και jacket σε πολλά χρώματα και στυλ.


Όλα τα σώματα είναι όμορφα!
Mέσα από τα διαφορετικά fits των jeans της JJXX κάθε κορίτσι βρίσκει το δικό της και εκφράζει την προσωπικότητά της. Εμείς δεν πιστεύουμε στη θεωρία «one size fits all». Όπως είμαστε διαφορετικοί σε κάθε μας πτυχή, έτσι είναι και το σώμα μας. Δημιουργήσαμε διαφορετικά στυλ για να βρίσκει καθεμιά το δικό της, εκείνο που κολακεύει τη δική της σιλουέτα, λεπτή, με καμπύλες, ψηλή ή όχι. Επιλέξτε εκείνο που σας ταιριάζει περισσότερο, Skinny, slim, straight, mom, loose, wide, και bootcut.
Ready for something xtraordinary?

Social

Γίνε μέλος στο Instagram και ανακάλυψε τις τελευταίες τάσεις της μόδας.