26 Μαΐου 2021

JJXX- Η νέα εποχή της JACK & JONES είναι γεγονός, με την πρώτη γυναικεία συλλογή ever!

Η JACK & JONES λανσάρει τη νέα της σειρά για νεαρές γυναίκες. Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην ανδρική ένδυση, έφτασε η στιγμή των γυναικών.

Η JACK & JONES λανσάρει τη νέα της σειρά για νεαρές γυναίκες. Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στην ανδρική ένδυση, έφτασε η στιγμή των γυναικών. Η JACK & JONES διευρύνει τους ορίζοντές σας, με το μεγαλύτερό της εγχείρημα, την γυναικεία της σειρά αποκαλούμενη ως JJXX! JJXX λοιπόν, καθώς “γεννήθηκε” το 2020, αντιπροσωπεύει τη γυναικεία φύση και υποδηλώνει το δυναμικό, το άγνωστο, το μέλλον που δεν έχει έρθει ακόμα.

Αξιοποιώντας 30 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο denim, η JJXX έρχεται ως μια διεθνής μάρκα denim ανταποκρινόμενη στις υψηλές προσδοκίες ποιότητας που κάθε νεαρή γυναίκα μπορεί να ζητήσει. Ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας και προσδίδοντας το “κάτι παραπάνω”, η JJXX απέχει πολύ από το μέσο fashion brand.

Η JJXX υιοθετώντας την αρχή του “never out of stock and never out of style” είναι έτοιμη να διαθέσει όλα εκείνα τα προϊόντα που σου είναι απαραίτητα και αναζητάς καθημερινά.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη on-line και σε καταστήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη, με την πρώτη σειρά ρούχων διαθέσιμη τον Σεπτέμβριο του 2021. Μια συλλογή από τζιν με χρώμα, αυτοπεποίθηση, άνεση και στιλ που αναβαθμίζει την γκαρνταρόμπα σου και σου επιτρέπει να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει. Ακολούθησε το ένστικτο και την καρδιά σου και επένδυσε στην JJXX!